Tothom_Balla_promo_1 from TOTHOM BALLA on Vimeo.

Tothom balla, una proposta de dansa participativa que no t’has de perdre!

Esplugues particpa a la primera edició de La Quinzena Metropolitana de Dansa, que tindrà lloc al març a diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, inclou a la seva programació una proposta de dansa participativa adreçada a tothom que vulgui ballar: Tothom balla.

El dissabte 17 de març a les 12h   Esplugues, Badalona, Barcelona, Cornellà, L’Hospitalet i Santa Coloma de Gramenet ballaran alhora la coreografia Movent Emocions.

Toni Mira, un dels referents de la dansa contemporània al nostre país, ha creat una coreografia pensada per a gent que es mou. Una proposta de dansa participativa dirigida a tots els que vulguin ballar. Tant si fan zumba com hip-hop, flamenc, clàssic, aeròbic o balls de saló, tothom pot participar en un ball multitudinari que tindrà lloc en totes les ciutats de la Quinzenametropolitana de manera simultània, a les 12 h. Això és Movent emocions. El de menys és l’edat, l’experiència o el nivell que es tingui: aquí el que explica és tenir ganes de ballar!

El dia 12 de febrer a les 20h farem la presentació de l’activitat a càrrec d’un professional del món de la dansa i el 19 de febrer a les 19h l’assaig durant una hora i mitja. Ambdues reunions es realitzaran al casal de cultura Robert Brillas.

Infórmat

Tel. 673 83 60 03

tothomballa@gmail.com

Facebook: @tothomballa

Twitter: @tothomballa

Instagram: @tothomballa.oficial

Vimeo: @tothomballa

 

Producció:


moon