Inscripcions tercer trimestre

Inscripcions tercer trimestre

Les inscripcions del tercer trimestre a l’escola de ceràmica i pintura començaran el 6 d’abril. Les classes començaran a partir del 12 d’abril.

Com fer la inscripció:

- A distància: Heu d’enviar un correu electrònic amb el vostre nom i indicant el curs que voleu fer la reserva a escolaceramicaesplugues@gmail.com, us respondrem al correu amb les dades bancàries per fer la transferència.

- Presencialment a l’escola: heu de demanar cita prèvia per entrar a l’escola i fer el pagament amb targeta. Per demanar cita prèvia envieu un correu electrònic a escolaceramicaesplugues@gmail.com. Horaris de cita prèvia: de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 17.30 a 20.30 i divendres de 17.30 a 19h.

MÉS INFORMACIÓ:

 

 

Horari d’atenció telefònica, telèfon 93 372 04 16

Dilluns a dijous (Setmana Santa tancat)

De 10 a 13 h

De 17.30 a 20 h

 


escoladeceramica