Cantata “Al Ball sense un Badall”

Cantata “Al Ball sense un Badall”

El dissabte 17 de Juny va tenir lloc la Cantata Infantil “Al Ball sense un Badall” a la Pista Coberta del Parc del Pou d’en Fèlix a les 18:00 h.

Van participar l’Orquestra “Ocell”, els conjunts d’Orff i flautes format per nens de 6 anys, músics amb instruments de música tradicional i professors de l’escola de música juntament amb la coral de nens formada per alumnes de música i moviment i la coral infantil Si Fa Sol.

Un viatge pels Països Catalans a través de cançons, instruments i danses.

Amb el gust de rom de l’havanera, amb la força del toc de diables, amb la dolçor de la flauta de bec, amb l’energia de la rumba catalana, amb la riquesa de la glosa, amb la identitat de la sardana i la cobla…tot això en una cantata: “Al ball sense un badall”.

170617 Cantata Al Ball 3170617 Cantata Al Ball 1170617 Cantata Al Ball 2


escolademusica