PREINSCRIPCIONS NOUS ALUMNES CURS 2020-21

Del 6 al 10 de juliol, preinscripcions a lEscola Municipal de Música per a nou alumnat   

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues farà les preinscripcions del curs 2020-2021 per al nou alumnat del 6 al 10 de juliol, amb atenció presencial a la seu de l’escola, el Centre Municipal Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat, s/n) amb cita prèvia.

Per sol·licitar la cita prèvia, cal enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat, des d’ara fins el 3 de juliol, especificant el nom i cognoms de la persona interessada a inscriure’s, l’edat i els seus interessos formatius; així com també el nom i cognoms de la persona que farà la preinscripció. A l’entrada del Centre Municipal Puig Coca hi haurà control d’accés, només podrà entrar qui tingui cita prèvia, es prendrà la temperatura, i cal que tothom porti mascareta de protecció.

Posteriorment, les famílies i persones interessades rebran confirmació de dia i hora que cal que s’adrecin a l’escola per formalitzar la preinscripció, així com també l’oferta de places disponibles i informació sobre què cal portar per realitzar la preinscripció presencial.

En cas que hi hagi més demanda que oferta, es farà un sorteig de places segons el resultat del sorteig de l’Eurojackpot del divendres 10 de juliol, i el 13 de juliol a partir de les 18h es publicaran els resultats. Posteriorment, caldrà formalitzar la matriculació, entre el 14 i el 17 de juliol.

El Centre Municipal Puig Coca estarà obert en horari: de dilluns a divendres, de 16 a 20h, i dilluns i dimecres de 10.30 a 14h. Per a més informació, es pot consultar els webs de l’Ajuntament (www.esplugues.cat) i de l’Espai Municipal de les Arts (http://www.espaidelesarts.esplugues.cat/).

 


escolademusica