Concert “Esplubrass”

18 mai 2022

Flors Al Carrer. Els carrers Mossèn Jacint Verdaguer i Església es van guarnir dissabte 14  amb flors, amb catifes a terra i plafons de flors, organitzat pel veïnat d’aquests carrers i l’Esplubrass va oferir un petit concert.

Posted by escolademusica

Concert “Espluband” a Menorca

23 mar 2022

Els dies 12 i 13 de març, l’Espluband va participar en un concert de bandes a Es Mercadal (Menorca), convidada per la Banda de Música des Mercadal. El concert es va fer a la Sala Multifuncional de l’Ajuntament des Mercadal, el dissabte 12 a la tarda. La nostra banda va actuar en primer terme, després va tocar la banda local, i per acabar les dues…

Read More

Posted by escolademusica

Intercanvi bandes EMM Sant Sadurní i Esplugues

18 mai 2022

Dissabte 7 de Maig va tenir lloc l’intercanvi de bandes infantils i joves de les escoles Municipals de Sant Sadurní d’Anoia i Esplugues de Llobregat. Les dos bandes infantils primer i les dos bandes joves després van oferir un concert amb un repertori variat i que va ser de l’agrat del públic assistent. Per acabar aquest concert, les 4 bandes van interpretar el “Rock around…

Read More

Posted by escolademusica

Metalà a Puig-Reig

18 mai 2022

El dissabte 30 d’Abril va tenir lloc la 6a trobada d’alumnes de vent metall a Puig-Reig. Durant tot el matí els alumnes de vent metall van fer assajos parcials i després van fer el concert de cloenda de la trobada. Més de 100 alumnes van gaudir de la jornada i el concert va ser tot un éxit.

Posted by escolademusica

Trobada Músiques del món

02 mar 2022

El dissabte 19 de Març va tenir lloc la trobada de músiques del món on els nostres alumnes juntament amb els professors  de l’escola Municipal de Música d’Esplugues van poder treballar diverses cançons del món. L’experiència va ser fantàstica!!!

Posted by escolademusica

Trobada Fiddle al MNAC

02 mar 2022

L’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), van organitzar el  13 de febrer la quarta edició de la Trobada Fiddle, un encontre d’alumnat i professorat de corda fregada de diferents escoles de música d’arreu de Catalunya, que protagonizaren un concert participatiu i multitudinari. 

Posted by escolademusica

5a Marató de Pianos

02 mar 2022

El dissabte dia 12 de febrer va tenir lloc a la sala d’actes de l’escola Municipal de Música la 5a marató de pianos. Felicitar a tots els participants perquè van tocar molt bé!!!

Posted by escolademusica

Concert Combos

07 feb 2022

Diumenge 30 de Gener va tenir lloc a la sala d’actes de l’escola de Música, el concert de combos.

Posted by escolademusica

Concert Bandes Festa Major

29 set 2021

Dimarts dia 22 de setembre, les bandes infantil (“Esplubandeta”) i jove (“Espluband”) de l’escola de música, van interpretar el tradicional concert per la Festa Major de la ciutat a l’escola Joan Maragall.

Posted by escolademusica

Concert combos Festa Major

29 set 2021

Diumenge dia 19 de setembre i dins dels actes de la Festa Major de la nostra ciutat, va tenir lloc a can Tinturé el concert de combos de l’escola Municipal de Música.  

Posted by escolademusica

CONCERT MÚSICA MODERNA I JAZZ

12 mai 2021

El diumenge 9 de maig de 10 a 14 h. al pati de l’Escola Folch i Torres va tenir lloc el concert dels combos de l’Escola Municipal de Música. Va ser un concert on tots els combos van oferir un repertori variat i amb molta qualitat. El públic assistent va quedar gratament sorprès per la qualitat musical dels grups. Aqui teniu un recull fotogràfic de…

Read More

Posted by escolademusica

PREINSCRIPCIONS NOUS ALUMNES CURS 2021-22

29 abr 2021

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues farà les preinscripcions del curs 2021-22 per al nou alumnat de l’1 a l’11 de juny. Podeu consultar  l’oferta formativa al web de l’Escola: http://www.espaidelesarts.esplugues.cat/musica/ofertaeducativa/ Per fer la preinscripció podeu descarregar-vos el full d’inscripció en el següent enllaç:http://www.espaidelesarts.esplugues.cat/wp-content/uploads/2021/04/Full-Preinscripci%C3%B3-C-21-22_editable.pdfO bé sol·licitar a l’escola que us ho enviï per correu. Aquest full s’haurà de retornar omplerts i signats per correu electrònic, abans de…

Read More

Posted by escolademusica

INSCRIPCIONS ALUMNES ACTUALS PER AL CURS 2021-22

28 abr 2021

Els actuals alumnes de l’escola poden fer la inscripció al proper curs durant el mes de maig.D’entrada es faran les inscripcions dels alumnes que no canvien l’horari de les seves classes, o ho fan segons les propostes que se’ls hi ha fet.Els canvis d’horari, d’instrument o de tipus de classe es podran a partir del 31 de maig.

Posted by escolademusica

PAUTES D’ORGANITZACIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA EN EL CURS 2020-21

28 jul 2020

Aquestes pautes són un resum del Pla de Reobertura i Organització de l’Escola. Bàsicament s’han recollit les pautes que afecten a alumnes i famílies. El Pla s’ha elaborat seguint les directrius del Departament d’Educació i del Departament de Salut de la Generalitat. L’objectiu és establir unes bases per fer les classes i activitats amb la màxima normalitat i amb les màximes garanties sanitàries. Les persones…

Read More

Posted by escolademusica