PREUS PÚBLICS

12 mai 2021

Preus EMM Esplugues C 20-21  

Posted by escolademusica

Concert Bandes Festa Major

29 set 2021

Dimarts dia 22 de setembre, les bandes infantil (“Esplubandeta”) i jove (“Espluband”) de l’escola de música, van interpretar el tradicional concert per la Festa Major de la ciutat a l’escola Joan Maragall.

Posted by escolademusica

Concert combos Festa Major

29 set 2021

Diumenge dia 19 de setembre i dins dels actes de la Festa Major de la nostra ciutat, va tenir lloc a can Tinturé el concert de combos de l’escola Municipal de Música.  

Posted by escolademusica

CONCERT MÚSICA MODERNA I JAZZ

12 mai 2021

El diumenge 9 de maig de 10 a 14 h. al pati de l’Escola Folch i Torres va tenir lloc el concert dels combos de l’Escola Municipal de Música. Va ser un concert on tots els combos van oferir un repertori variat i amb molta qualitat. El públic assistent va quedar gratament sorprès per la qualitat musical dels grups. Aqui teniu un recull fotogràfic de…

Read More

Posted by escolademusica

PREINSCRIPCIONS NOUS ALUMNES CURS 2021-22

29 abr 2021

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues farà les preinscripcions del curs 2021-22 per al nou alumnat de l’1 a l’11 de juny. Podeu consultar  l’oferta formativa al web de l’Escola: http://www.espaidelesarts.esplugues.cat/musica/ofertaeducativa/ Per fer la preinscripció podeu descarregar-vos el full d’inscripció en el següent enllaç:http://www.espaidelesarts.esplugues.cat/wp-content/uploads/2021/04/Full-Preinscripci%C3%B3-C-21-22_editable.pdfO bé sol·licitar a l’escola que us ho enviï per correu. Aquest full s’haurà de retornar omplerts i signats per correu electrònic, abans de…

Read More

Posted by escolademusica

INSCRIPCIONS ALUMNES ACTUALS PER AL CURS 2021-22

28 abr 2021

Els actuals alumnes de l’escola poden fer la inscripció al proper curs durant el mes de maig.D’entrada es faran les inscripcions dels alumnes que no canvien l’horari de les seves classes, o ho fan segons les propostes que se’ls hi ha fet.Els canvis d’horari, d’instrument o de tipus de classe es podran a partir del 31 de maig.

Posted by escolademusica

PAUTES D’ORGANITZACIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA EN EL CURS 2020-21

28 jul 2020

Aquestes pautes són un resum del Pla de Reobertura i Organització de l’Escola. Bàsicament s’han recollit les pautes que afecten a alumnes i famílies. El Pla s’ha elaborat seguint les directrius del Departament d’Educació i del Departament de Salut de la Generalitat. L’objectiu és establir unes bases per fer les classes i activitats amb la màxima normalitat i amb les màximes garanties sanitàries. Les persones…

Read More

Posted by escolademusica

Cercavila “Espluband” als Tres Tombs

11 mar 2020

  El passat diumenge dia 8 de Març l’Espluband va participar en l’acte dels tres tombs amb un cercavila pels carrers de la ciutat. El cercavila va començar a les 11:45 al  barri de La Mallola,  al carrer d’Andreu Amat, acompanyant als animals i carros, i es va  passar pels  carrers de l’Església, Laureà Miró, davant de l’Ajuntament, avinguda de Cornellà, avinguda Isidre Martí, carrer…

Read More

Posted by escolademusica

Concert del Grup de Cellos

11 mar 2020

  El passat divendres dia 6 de març va tenir lloc un petit concert del grup de cellos a la trobada per l’igualtat de gènere. Des de l’Ajuntament, l’àmbit d´igualtat es l´encarregat de promoure la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes.  El grup de cellos va col.laborar en aquest acte per contribuir a la construcció d’una societat cada vegada més igualitària.  …

Read More

Posted by escolademusica

L’Espluband a la Màgic Line

04 mar 2020

El diumenge 1 de Març als jardins de Maternitat va tenir lloc la setena edició de la  la Màgic Line, la marxa solidaria que organitza l’Obra Social San Joan de Déu, per captar fons per les persones que es troben en situació vulnerable. L’Espluband va participar ,un any més, amb un cercavila pels jardins de maternitat.

Posted by escolademusica

4a Marató de Piano

19 feb 2020

  El Dissabte 8 de Febrer de 10:00 h. a 14:00 h. va tenir lloc la 4a Marató de piano a la sala d’actes de l’escola Municipal de Música dels alumnes de piano de l’escola. La Marató va estar dividida en 4 franges horàries on els alumnes van demostrar la seva qualitat i el treball realitzat durant el primer quadrimestre del curs.

Posted by escolademusica

Concert Grup de Guitarres i Quintet de Metall

19 feb 2020

El dissabte 1 de Febrer a les 12:00 h. a la sala d’exposicions del Casal de cultura Robert Brillas va tenir lloc el concert del grup jove de guitarres i el Quintet de Metall “Esplubrass”. Va ser un concert on les dos formacions van oferir un repertori variat i amb molta qualitat. El públic assistent va quedar gratament sorprès per la qualitat musical dels grups.

Posted by escolademusica

Cavalcada de Reis amb la Coral “Si Fa Sol” i la Banda

08 gen 2020

El passat diumenge 5 de gener, La coral infantil “Si Fa Sol” i la Banda de l’Escola Municipal de Música van participar en la cavalcada dels Reis d’Orient d’Esplugues. La Coral va rebre als Reis Mags d’Orient a la Plaça Catalunya on va començar la cavalcada i al final del recorregut, a la Rambla Verge  de la Mercè, va ser la Banda qui els va…

Read More

Posted by escolademusica

Actuació CaixaFòrum al Festival d’Asproseat

18 des 2019

 El diumenge dia 15 de desembre al CaixaFòrum de Barcelona, el combo Black&White i alguns cantants van actuar al Festival d’Asproseat que és un conjunt d’entitats socials per la promoció i defensa dels drets de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.

Posted by escolademusica

Concert Música Moderna i Jazz

18 des 2019

El dissabte dia 14 de desembre va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola Municipal de Música el concert de grups de música moderna i jazz. Van haver dos sessions: a les 17:00 h. i a les 19:00 h.

Posted by escolademusica

Concert Corals i Orquestra “Ocell”

18 des 2019

El divendres dia 14 de desembre va tenir lloc  el tradicional concert de nadal de l’Orquestra “Ocell” i les Corals de l’escola de música. El concert es va realitzar a la parròquia de Sant Mateu a les 21:30 h. amb gran afluencia de públic. Tant l’Orquestra com les Corals, van oferir un concert amb un repertori d’obres molt variat que va entusiasmar a la gent….

Read More

Posted by escolademusica