Recomanem: Exposició de Miquel Mont

Recomanem: Exposició de Miquel Mont

Ressenya d’Irene Pujadas

Hi ha poques coses menys figuratives que la pintura de Miquel Mont. Agermanada amb la tradició abstracta de Mondrian, la seva obra qüestiona certes tendències de l’art actual: per lluitar-hi, Mont adopta una actitud silenciosa enmig del soroll contemporani i reivindica la força del treball manual. De fet, és precisament per centrar l’atenció del públic en el procés de creació que moltes de les seves obres presenten imperfeccions visibles, com claus mal clavats o provatures. Per ell, l’art és una activitat física i mental volguda i necessàriament inútil.

[/one_half]

Per ell, l’art és una activitat física i mental volguda i necessàriament inútil.

Dividida en quatre sèries, la mostra fa dialogar la pintura amb el bricolatge, amb l’arquitectura i amb el collage. Destaca la importància dels blancs i de l’espai en si, la necessitat de poder-nos prendre cada obra amb tranquil·litat. Interessat en la idea de la pintura com a realitat material en si mateixa, l’únic contingut temàtic que presenta Mont es desprèn del títol de la mostra, Nunca es suficiente, que fa referència al decalatge entre frustració i desig.

 

Fundació Suñol

del 13 de febrer
al 25 d′abril
dg. tancat.
Preu: 4€


escoladedibuix