Incripcions pel 2n trimestre a l’Escola de Ceràmica i Pintura

Incripcions pel 2n trimestre a l’Escola de Ceràmica i Pintura

Les inscripcions del segon trimestre a l’escola de ceràmica i pintura  pels alumnes inscrits al primer trimestre començaran el 29 de novembre.  Les inscripcions per als nous alumnes començaran a partir del 14 de desembre. Les classes començaran a partir del 14 de gener del 2022.

Com fer la inscripció:

- A distància: Heu d’enviar un correu electrònic amb el vostre nom i indicant el curs que voleu fer la reserva a escolapinturaesplugues@gmail.com, us respondrem al correu amb les dades bancàries per fer la transferència.

- Presencialment a l’escola: heu de demanar cita prèvia per entrar a l’escola i fer el pagament amb targeta. Per demanar cita prèvia envieu un correu electrònic a escolapinturaesplugues@gmail.com. Horaris de cita prèvia: de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 17.30 a 20.30 i divendres de 17.30 a 19h.

MÉS INFORMACIÓ:

 

 

Horari d’atenció telefònica, telèfon 93 372 04 16

Dilluns a dijous (del 23 de desembre al 7 de gener tancat)

De 10 a 13 h

De 17.30 a 20 h


escoladedibuix