Cessió d’instruments

Cessió d’instruments

Banc d'instruments

L’Escola disposa d’instruments per cedir a l’alumnat que s’inicia en la pràctica musical, ja que per a l’aprenentatge d’un instrument és necessari practicar de manera regular a casa.
És normal que l’alumnat adquireixi el seu propi instrument durant el segon any d’estudis. D’aquesta manera es permet que els instruments del centre siguin utilitzats per altres alumnes que comencen.

Procediment

Per a la cessió d’un instruments cal signar un contracte amb el centre que inclou el pagament d’una fiança i l’acceptació de la taxa trimestral. En retornar l’instrument, es retorna la fiança després de comprovar que l’instrument no tingui desperfectes derivats d’un mal ús.

Compra-Venda d'instruments

L’escola ofereix un servei de compra-venda d’instruments de segona mà, posant en contacte els que venen instruments amb els que estan interessats en comprar.
Si teniu un instrument per vendre, podeu enviar-nos un correu a serveiemmesplugues@gmail.com i us donarem una fitxa per omplir que ens l’haureu de reenviar.
Si esteu interessats en comprar, adreçeu-vos a l’escola de música i us donarem información dels instruments que es venen i els venedors.